Антония Русева е втората на Тачо (По-нежна е от Жени)

Антония Русева е втората на Тачо (По-нежна е от Жени)
5 (100%) 1 vote

Антония Русева е втората любовница на Тачо, тя ще срине семейството на Жени

Антония Русева е любовницата на Тачо, която го е омагьосала след Зорница, научи Kliuki.net.

Антония Русева

Антония Русева е втората любовница на Тачо, по-нежна е от Жени

Жени Калканджиева снощи вдигна нова патардия на мъжа си, а цялата история тръгна уж от бирата. Съпругът на манекенката се налива като за световно и започва да изпада в нелепи състояния. Тя се вбеси, че я излага за пореден път и му каза, че вече не може да го понася. Той пък се защити подобаващо и двамата пак се хванаха за гушите.

Доскоро всичко изглеждаше потушено. Двойката дори си даде обещание, че ще остави миналото там, където му е мястото. Явно Жени Калканджиева обаче не е простила всички прегрешения на Тачо. Особено с Антония Русева, писа изданието HotArena.net.

Мацката прекарва повечето си време в Унгария, макар да е родом от София, а като бивша работа е посочила ТВ Европа.

С какво се занимава сега, остава в тайна, но определено е хубавица, при това изключително нежна, споделят нейните приятели. Ако се сравнява с Жени Калканджиева, Антония Русева бие по точки, защото е хем по-млада, хем по-изискана от нея, кълнат се потребителите.

Тачо неслучайно я е предпочел пред половинката си, с която редовно преплитат рога и се нагрубяват. Цяло лято той върша и не се спря, не е ясно кога точно той и Жени са били заедно, а и защо лъгаха всички, че са се сдобрили.

В момента на тях им избива неприязънта в шоуто, което подсказва, че определено са за пари вътре. Не че го крият, но е странно Жени и Тачо да се представят за семейство, а всъщност отдавна да не обитават дори общ дом, както гласи мълвата. А и Жени истеряса и обяви пред Тачо, че Антония Русева може да стане причина да поиска развод.

Дали наистина й пука за Тачо или просто егото й е наранено, само времето ще покаже. Факт е, че прелестната омайница може да разруши окончателно връзката на Жени и Тачо.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар