Антония Петрова се позлати за Нова година (Снимки)

Антония Петрова се позлати за Нова година (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова се къпе в злато и диаманти за Нова година, Александър Бередин я позлати

Антония Петрова се къпе в злато и диаманти за Нова година. Мис България празнува на шумно парти, на което изпъкна с бляскави бижута. Блондинката се издокара със злато и диаманти и събра погледите на присъстващите.

Милионерът, който обожава Антония, не спира да я глези и за празниците буквално бе засипал с бижута жена си. Златно колие с диаманти във формата на сърца, красеше шията на една от най-известните жени в България. Също толкова впечатляващи бяха и обеците й, изпъстрени с малки диаманти, които висяха от ушите й. Скъп дизайнерски часовник красеше лявата ръка на мис България, а тясната й червена рокля също бе декорирана със златна верижка, за която можем само да предполагаме, дали не е също от чисто злато.

Александър Бередин позлати Антония Петрова

Александър Бередин позлати Антония Петрова

Най-много завистливи погледи обаче привлякоха пръстените на госпожа Бередин, които буквално светеха по-ярко и от лампите в ресторанта. Антония се бе накиприла с три диамантени пръстена, един, от които направо събра очите на присъстващите.

Мис България прикова погледите със скъпи бижута

Мис България прикова погледите със скъпи бижута

„Леле каква жена!“, „Убийствена фигура, убийствен тоалет, а за бижутата нямам думи“, „Това се казва гледана съпруга“, гласяха коментари в нета. Мнозина започнаха дори с предположенията, колко ли е пръснал Бередин, за да обсипе Антония Петрова със злато и диаманти за Нова година. „Сигурно само пръстена струва четвърт милион, а за останалите вероятно е платил поне двойно“, подмятат в мрежата.

toni 8 toni 9 toni 12 toni 15 toni 2

Други не пропуснаха да изкоментират, че Антония е облякла твърде къса рокля, която разкрива почти безкрайните й крака. Не липсваха и завистливи забележки, че мис България се е накиприла като коледна елха с всичките диаманти и злато по себе си. „Прилича на манекен от бижутерски магазин“, шушукат завистливо из мрежата. На Антония Петрова обаче не изглежда да й пука, тъй като буквално сияе под блясъка на бижутата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антония Петрова се позлати за Нова година (Снимки)”

  1. Красива жена, тя краси бежутата…напомня ми Марина Влади

    Reply to this comment

Добавете коментар