Антония Петрова с коледна изненада! Бременна ли е?

Антония Петрова с коледна изненада! Бременна ли е?
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова грейна на мис България, бременна ли е?

Коледно чудо изглежда е споходило Антония Петрова. Мис България  сияеше на конкурса Мис България, но на никого не убягна фактът, че роклята й прикриваше издайнически наедряло коремче. И докато мнозина обсъждаха избора на новата победителка Симона Евгениева, други любопитно подпитваха: Бременна ли е Антония Петрова?

Слух предизвика именно тоалетът с който миската се появи на официалната церемония. Само преди няколко месеца Скарлет Йохансон се появи на светско събитие с подобен модел, който да прикрие издайнически наедрялата й талия.  Моментално тръгнаха слухове,  че актрисата е бременна, а седмици по-късно тя потвърди новината публично.

Антония Петрова бременна?

Антония Петрова бременна?

Антония се появи на финала на Мис България с розова рокля, която умело прикриваше корема и талията й, разширявайки се отпред. И въпреки че  беше очарователна, това на някои снимки, Петрова изглеждаше леко закръглена отпред, което предизвика съмнения, че очаква бебе.

Мис България изглежда наедряла в талията

Мис България изглежда наедряла в талията

В последно време упорито се тиражира слуха, че съпругата на Александър Бедерин планира да стане майка. След като предаде короната на  Мисис Русия, бившата мис България се отдаде на работата и семейството си. Мнозина предполагат, че следващата стъпка на съпрузите е ново семейство. И  дори се обзалагат, че преди да измине 2015 година Антония ще стане майка.

Неподходящ модел дреха или бъдещо бебе?

Неподходящ модел дреха или бъдещо бебе?

Antoniq 9 antoniq 4

Засега самата мис България не е коментирала плановете си относно бъдещо майчинство, тъй като обмисляше да влезе в политиката. Според друг слух обаче, съпругът й настоявал, че им е време за деца и двамата планират да станат семейство. Дали коледното чудо е споходило Антония Петрова или просто миската се е закръглила около празниците, скоро ще стане ясно. Със сигурност обаче мнозина нямат търпение да видят, как ще се справи миската в ролята на майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар