Антония Петрова: Няма да си махам ребрата!

Антония Петрова: Няма да си махам ребрата!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова проговори за анорексията, отрече да си маха ребрата

Антония Петрова проговори за слуховете, че е болна от анорексия. Мис България използва официалната си страница в социалната мрежа, за да опровергае слуховете, че е анорексичка. Бившата кралица на красотата отрече да е злоупотребявала с диетите и успокои феновете, че няма проблеми с теглото. Нито пък смята, да си маха ребрата.

Антония заяви, че при талия 58 см и ръст 180 смята за абсолютно нелепа идея да се подлага на подобна интервенция. И не пропусна да сподели, че преди няколко години отново е станала жертва на подобен слух. В поста си в социалната мрежа обаче, Антония Петрова категорично отрича да си е махала някога ребрата, а също така заяви, че няма никакви подобни планове и в бъдеще да го прави.

Антония отрече да си маха ребрата!

Антония  Петрова отрече да си маха ребрата!

Що се отнася до друг слух, който се шири по адрес на миската, че си е купувала палто от котки, Антония Петрова  заяви, че  и през ум не й е минавало да проявява подобна прищявка. Тя дори сподели, че за първи път чува за подобни аксесоар и  не смята да се обзавежда с такъв тоалет. А още по-малко пък да изисква от съпруга си да й го купува.

Мисис Русия не се смята  и анорексично слаба

Мисис Русия не се смята и за анорексично слаба

Антония Петрова също така отрече да си е правила нови пластични операции и заяви, че никога не е крила корекциите, които си е правила досега. Тя заяви, че има само една пластична операция, независимо колко още и приписват. За в бъдеще обаче е категорична, че не смята да прибягва до скалпела, за да се разкрасява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар