Антония Петрова не може да зачене! (Забременява ин витро)

Гласувайте за статията

Антония Петрова реши да стане майка, но ще забременява ин витро

Антония Петрова реши да влезе в листата на звездните майки. От няколко седмици мис България и съпругът й правят опити за деца, но засега неуспешни. Блондинката решила, че след навършването на 30-те й е време за семейство и деца. За жалост обаче желаното бебе не идвало така бързо, както успехите в конкурсите за красота.

От обкръжението на миската споделят, че Александър Бередин от месеци притискал съпругата си за бебе, но доскоро тя държала първо да постигне успехи в кариерата и тогава да се занимава с децата. След като стана съдия, спечели четвърто място на мисис Свят и връчи короната на мисис Русия на наследничката си, Антония най-после отстъпи за децата. Блондинката реши, че й е време да стане майка, но за жалост по неизвестни причини не успява да забременее. Затова и със съпруга й решили да пробват ин витро.

Антония Петрова с бебе ин витро

Антония Петрова с бебе ин витро

Въпреки че Антония Петрова и Бередин нямат никакви здравословни проблеми, близки до двамата споделят, че се решили на ин витро бебе заради възможността да имат близнаци. Руският милионер бил очарован от идеята да има повече от едно дете, а съпругата му гледала въпроса и от практичната страна – няма да й се налага да си разваля втори път талията, ако се сдобият с близнаци, пише hotarena.net.

Антония настояла всички процедури да се извършат в София, въпреки предложението на Бередин да се подложат на метода в Русия и Петрова да роди в клиника в Москва. Тъй като всяка бъдеща майка и мис България се притеснявала от предстоящата бременност и майчинство, тя категорично отказала да прекара цялата си бременност извън страната и настояла да бъде близо до майка си, на която да разчита за помощ и подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар