Антонина се подигра на Николета: Тя е“най-великата“!

Гласувайте за статията

Фолк певицата обяви звездата, за най-досадната знаменитост в България

Фолк певицата Антонина за пореден път захапа Николета Лозанова. Изпълнителката, която често се подиграва с плеймейтката, този път направо я закопа. „Тя е много велика личност, направила е доста за държавата ни.“, изцепи в свое интервю Антонина. И побърза да обяви, че Николета е най-досадната звезда у нас.

Фолк певица подигра Николета

Фолк певица пак захапа Николета

Коментарът на певицата бе провокиран от непрекъснатите медийни изяви на плеймейтката. Освен, че е водеща на „Къртицата“ Лозанова, непрекъснато е гост на различни предавания, а освен това започна да се появява и в новините. „Гледа отвсякъде вече“, заяви по този повод Антонина с типичната си откровеност. Тя бе категорична, че плеймейтката напълно заслужава титлата „най-досадна звезда“, пишат от blife.bg.

Антонина пак захапа плеймейтката

Антонина: Тя е най-великата

Това не е първият случай, в който фолк певицата се подиграва с футболната съпруга. Преди години, когато плеймейтката заяви, че ще влиза в поп фолка, Антонина бе сред първите, които й се подиграха по този повод. А към днешна дата тя изглежда продължава да таи „топли“ чувства към съпругата на Валери Божинов.

Певицата обаче не подмина и колежките си от фолк бранша. По думите й, вместо да се държат като звезди, те се държат като истински каруцари. И тотално се излагат пред феновете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Антонина се подигра на Николета: Тя е“най-великата“!”

  1. Jana Stoiyanova

    юни 11. 2013

    Какви звезди могат да бъдат чалгаджииките че да се държат като такива. И ти която критикуваш Николета май не си наясно. И Николета и всички чалгари трябва да спрат да ги показват по телевизията. Вие наистина се взехте много насериозно.

    Reply to this comment

Добавете коментар