Анорексията на Преслава причинена от Бирмата?!

Анорексията на Преслава причинена от Бирмата, подигравал я, че е дебела

Анорексията на Преслава е предизвикана от гаджето й Георги Станоев — Бирмата, гласи най-новата клюка. Из форумите се носи слух, че певицата се подлага на тежки диети, за да изглежда красива в очите на половинката си.

На наградите на „Планета“ Преслава предизвика фурор, както и доста коментари, че прилича на жив скелет. Из социалните мрежи дори тръгна зловещия слух, че красавицата има проблеми с дрогата.

Анорексията на Преслава причинена от Бирмата
Анорексията на Преслава причинена от Бирмата?

Форумки от bg-mamma.com, обаче категорично опровергаха мълвата. И разкриха, че всъщност анорексията на Преславата е причинена от Бирмата. Младият милионер се подигравал на приятелката си, че е твърде пухкава и закръглена. За да му се хареса повече, красавицата се подложила на тежка диета, след която така плашещо отслабна.

Из мрежата се носят смущаващи коментари
Из мрежата се носят смущаващи коментари

Повечето фенове на Преслава тъгуват по пищните й форми. И си мечтаят отново да видят любимата си певица приятно закръглена. Самата изпълнителка обаче упорито отрича да има здравословни проблеми и твърди, че се така се харесва по-добре.mneniq

Въпросът какво провокира анорексията на Преслава предизвика доста притеснения сред феновете й през последните месеци. Заговори се дори, че певицата е припаднала при едно свое участие. Преслава отрече категорично мълвата и обяви, че е напълно здрава, но почитателите й продължават да твърдят, че изглежда сякаш е избягала от концлагер.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.