Анита Мейзер си платила за „Мисис Свят“ (Лъсна истината за скандала)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер си е платила за участието в „Мисис Свят“, Меги Савова разкри, защо истинската мисис България не участва конкурса

Анита Мейзер си е платила за участието на „Мисис Свят“. Скандалът около избора най-достойна омъжена българка и изпращането й като представителка на България на световния конкурс за красота, предизвика истинска буря в обществото. На страницата на Мисис България пък се заформи оспорван дебат, как точно Анита Мейзер е стигнала до международното състезание.

Шефката на конкурса „Мисис България“, Меги Савова разкри истината за международния конкурс и отговори на въпросите кой държи марката „Мисис България“, как се избират участничките за „Мисис Свят“ и защо не е изпратила своята победителка на състезанието.

„Конкурсът „Мисис Свят“ е организация, с която не работим. Срещу определена такса от няколко хиляди долара всяка жена може да вземе участие в него. Що се отнася до конкурса „Мисис България“ имаме съдебно решение, което присъжда на нас правата върху него и на никой друг. Госпожа Мейзер е използвала титлата „Мисис България“ неправомерно. А нашите момичета не са участвали в надпреварата за „Мисис Свят“, тъй като считаме, че действията на организаторите са некоректни и не искаме да работим с тях“, заяви още Меги Савова.

Лъсна целия скандал при избора на Мисис България

Лъсна целия скандал при избора на Мисис България

По думите на шефката на „Мисис България“, тя няма финансовите възможности да спре организаторът Дейвид Мармел да спре да използва името „Мисис България“ за всяка участничка, която реши да се пробва в състезанието от името на страната ни и то без да е спечелила официалния конкурс за красота. „Става въпрос за стотици хиляди долари, сума, с която не разполагам за толкова мащабно дело“, заяви още Меги Савова.

Ето защо България няма представителка на "Мисис Свят"

Ето защо България няма представителка на „Мисис Свят“

Междувременно самата Анита Мейзер заяви, че е спечелила конкурса честно и почтено и има право да представлява България на международното състезание. И въпреки реакциите в мрежата, продължава да твърди, че е най-красивата и най-достойната омъжена българка за 2014 година.

anita 2 Mneniq

Въпреки това в социалните мрежи се появиха коментари, че страната ни би имала по-голям повод за гордост, ако Антония Петрова се бе явила на състезанието като Мисис България, отколкото Анита Мейзер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар