Анита Мейзер събира тен в рая, нека я плюят!

Анита Мейзер събира тен в рая, нека я плюят!
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер пръска пари в райско местенце, не дава ухо на грозните думи по свой адрес

Анита Мейзер събира тен в рая, видя Kliuki.net!

Анита Мейзер

Анита Мейзер се намира в рая, въобще не е важно кой я сочи с пръст

На Мисис България изобщо не й е зле. Докато соченето с пръст по неин адрес продължава и не спират подигравките и плашенето на децата с нея, то самата Мейзер сладко и комфортно си почива в Коста Рика.

Слънце, райска красота и горещи страсти – това е Коста Рика, а Мисис България му се наслаждава на място и с цялата си душа. Тя пребивава от доста време вече там, загърби тукашните ругатни и си гледа кефа.

Анита Мейзер

Анита Мейзер се радва на живота в едно уникално място – Коста Рика

Анита Мейзер е най-оплюваната Мис у нас. Че не е била за този конкурс, едва ли има някой да го оспорва, короната не й подхожда, но въпреки това тя си я носи гордо и със самочувствие. В днешно време конкурсите за красота не са това, което трябва да бъдат.

Но докато критиката към Анита Мейзер не спира, то тя се излежава на плажа. Събира тен и си почива предоволно. Пък кой какво казал, едва ли има значение.

Коста Рика е едно от най-приказните и желани дестинации в света. Мечта е на мало и голямо да се наслади на този къс от рая, но малцина могат да си го позволят.

Анита Мейзер сякаш свикна да слуша какви ли не епитети зад гърба си, ето защо започна все по-малко да им обръща внимание. Отделила се е от местния светски живот, но не изглежда обидена от масовите реакции, даже се брани при всеки повод.

Но така или иначе, Мейзер е решила, че страната, която сега най-много й приляга, е Коста Рика.

Снимките ще ви разкажат достатъчно красноречиво къде се забавлява бомбата и защо трудно би се развълнувала в момента кой я плюе и кой я ненавижда… Вижте сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар