Ани Владимирова влюбена до уши, ударно се подмладява

Ани Владимирова влюбена до уши, ударно се подмладява
5 (100%) 1 vote

Ани Владимирова се подмлади, грее от любов

Ани Владимирова изненада приятно зрителите на „Къртицата“ вчера. Психоложката на звездите изглеждаше забележително разхубавена и подмладена. 47-годишната терапевтка бе свалила минимум 10-15 години от възрастта си. Нямаше и една бръчка върху лицето й, а Ани изглеждаше невероятно млада.

Из форумите, шушукат, че звездната психоложка ударно се подмладява в последно време. При последните си изяви в ефир Ани изглежда доста по-зряла. „Като момиченце е, да не си е правила пластични операции?“, „Все едно е свалила поне 10 години, повече от 30 не й давам“, пишат в мрежата.

Ани Владимирова се подмлади

Ани Владимирова се подмлади

От обкръжението на Владимирова обаче издават, че психоложката на „Къртицата“ просто е влюбена до уши. И покрай новия си любим, който е значително по-млад от нея, Ани Владимирова не искала да изглежда твърде стара.

Психоложката на звездите е неузнаваема

Психоложката на звездите е неузнаваема

Ани преди година

Ани преди година

По тази причина известната терапевтка се е подложила на процедури по подмладяване. Резултатите са повече от впечатляващи—само за една година Ани е успяла да свали поне 10 години от възрастта си и изглежда направо невероятно. По време на старта на „Къртицата“ тя не само показа елегантна фигура, но и подмладено лице. „Не можеш да познаеш, че е баба и има внуче“, „Направо не е за вярване, че е почти на 50“, коментират из мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар