Ани Салич разсипа Николета: Мами зрителите, че е снимала мен!

Гласувайте за статията

Ани Салич разсипа Николета, че манипулира зрителите, проговори и за напускането на Би Ти Ви

Ани Салич разсипа Николета Лозанова.В откровеното си интервю пред Паола Хюсеин, водещата сподели не само подробности за напускането на Би Ти Ви, но и за телевизионния таблоид на Николета Лозанова.

Неотдавна в предаването си плеймейтката пусна кадри, на които уж беше Ани Салич заедно с дъщеря си. Тогава екипа на водещата, твърдеше, че новинарката се е качила в кола с полски номера. Самата Салич сподели, че според нея манипулацията е толкова евтина, че дори не си заслужава да се коментира. Тя заяви, че зрителите са били напълно заблудени и със сигурност не тя е човекът, който папараците са засекли, пише „24 часа“.

Ани Салич разсипа Николета

Ани Салич разсипа Николета

Водещата отрече да е герой в предаването на Лозанова

Водещата отрече да е била герой в предаването на Лозанова

Ани не назова името на предаването, но на всички стана ясно, че визира именно папарашкото предаване на Николета Лозанова. Плеймейтката неведнъж праща екипа си по следите на новинарката, а после пускаше кадри, които са уж от ежедневието на Салич. С признанията си водещата на новините на Нова направо разсипа Лозанова. И даде да се разбере, че Николета сериозно подценява аудиторията си като я мами по този начин.

Новинарката  проговори за новата си работа

Новинарката проговори и за напускането на Би Ти Ви

Ани Салич разкри и истината за преминаването си в Нова. Нито по-голям хонорар, нито повече ефирно време са я примамили в предаването. Водещата призна, че в Би Ти Ви е получила зашеметяващо предложение – еднократен бонус в размер на десетгодишната й заплата. Но е избрала да си тръгне от телевизията, тъй като й писнало да жертва семейството и децата си, за да се съобразява с очакванията на медия, която не й позволява да се развива по никакъв начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар