Ани Ленъкс се оттегля

Гласувайте за статията

Ани Ленъкс реши да се оттегли от музикалната си кариера. Тя направи кратко обръщение към феновете си във Фейсбук, като им благодари за подкрепата и хубавите пожелания. Легендарната музикантка сподели, че се чувства изморена – физически и психически. Дългите години работа изтощават звездата, която има и здравословни проблеми.

Кариерата на една от най-популярните музиканти във Великобритания, започва през 70-те години с британската поп група “Туристс”. Няколко години по-късно, тя дава своя принос за основаването на “Юритмикс”, заедно с който печели световна слава и известност. През 80-те години, това е една от най-успешните групи, а името на Ани Ленъкс става емблематично за поп музиката.

През 90-те години, шотландската музикантка издава самостоятелен албум, който я изстрелва на върха класациите. Ани може да се похвали с Златен глобус и Оскар, които получава през 2004 година за саундтрака към “Властелина на пръстените: Завръщането на краля”. Успешната кариера на поп кралицата й носи, както много радост, така и огорчение, лишения и трудности. Самата тя споделя в социалната мрежа, че не иска повече да прекарва времето си в съблекални, коли и репетиции. Ани реши да се отдаде на благотворителност, като много други светски личности.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар