Ани Хоанг с избити зъби на участие

Ани Хоанг с избити зъби на участие
5 (100%) 2 votes

Фолк певицата Ани Хоанг изненадващо се появи на сцена с липсващ зъб.

Участието й в благотворителен спектакъл бе отбелязано не само с благородството и съпричастността й към проблемите на деца без родители, а и с неприятния вид на усмивката й.

Ани се радваше на вниманието на присъстващите до момента, в който лъсна счупения й зъб. Това веднага поднови коментарите по неин адрес, относно денталните й проблеми.

Усмивката на Ани Хоанг все по-неприятна

Усмивката на Ани Хоанг все по-неприятна

По—голямата част от аудиторията зашушука, че певицата за пореден път се е отнесла небрежно към визията си. И дори някои злобно подмятаха, че Ани се грижи повече за попълнения си бюст, отколкото за поддръжката на усмивката си.

Това не е първият път, когато Хоанг се появява на участие в нащърбен зъб. Преди повече от шест месеца феновете й отново бяха свидетели на подобен гаф. Това говори, че миньончето има сериозни дентални проблеми. И почитателите й се надяват те скоро да бъдат отстранени, за да възвърне Ани красивата си усмивка.

Певицата съвсем се запусна

Певицата съвсем се запусна сн. Булфото

Чуха се и коментари, че Хоанг вероятно отново е преживяла неприятен инцидент. Преди година певицата се появи с насинено око и отказа да говори за случая. Липсващият й зъб пък предизвика въпроси дали Ани не е преживяла нов инцидент, или просто изпитва неистов страх от зъболекари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар