Ангел заряза Дорина, хукна сам по участия

Ангел заряза Дорина, хукна сам по участия
5 (100%) 1 vote

Слуховете за раздялата между любимците на публиката стават все по-упорити

Дорина следваше Ангел навсякъде

Дорина следваше Ангел навсякъде

От няколко дена в светското пространство се шушука, че любовната идилия между Ангел и Дорина вече е в миналото. Нещо повече, феновете шушукат, че танцьорката е сложила рога на певеца и той е разбрал. След което, съвсем естествено, я отрязъл. Повод за тези слухове стана публикация на звездата от първия сезон на Х Фактор, в която става въпрос именно за изневяра и в която Ангел намеква, че е бил дузпата на някого.

Феновете веднага се усъмниха, че любимецът им е разкарал танцьорката. Допълнително доказателство за раздялата е и фактът, че на последните си участия симпатягата се появява все сам. А преди това Дорина го следваше неотлъчно навсякъде. Дали обаче това е категорично доказателство, че двойката се е разпаднала? Припомняме ви, че преди няколко седмици в откровено интервю за родно списание Ангел заяви, че с танцьорката са заедно и се обичат повече от всякога.

„Може просто да не искат да се шуми около тях и затова да се крият“, надяват се форумци. Други обаче са убедени, че любимците им действително са сложили край на отношенията си. „Нали помните Ангел как си смени името на профила на „Верния“. За какво ще му е да го прави, ако не, за да унижи Дорина“, разсъждават феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар