Ангел и Мойсей разбиват като дядовци в ново видео

Гласувайте за статията

Любимците на тийнейджърите за пореден път взривиха аудиторията с нестандартна хрумка

Ангел и Мойсей разбиват със старческа визия

Ангел и Мойсей разбиват със старческа визия

Ангел и Мойсей бързо успяха да се наложат на музикалната сцена в България и да се наредят сред най-проспериращите млади звезди в момента. Двамата се превърнаха в любимци на феновете не само с готините си песни, но и със свежото си и непринудено поведение пред камерите. И не на последно място, с оригиналните си и на моменти дори нестандартни хрумки, с които да забавляват феновете.

Последната идея на дуета е да се покаже като… дядовци! Интересната идея всъщност е част от видеото на новото парче на дуото – „Тази снимка пази“, което се очертава да се превърне в поредния летен хит. Ангел и Мойсей побързаха да зарадват феновете, публикувайки малка част от снимачния процес. Във видеото се вижда, че двамата младежи доста сполучливо са състарени с помощта на грим и перуки.

Дорина, половинката на Ангел, също взема участие в клипчето, а според запознати, танцьорката ще бъде част и от самото видео. Дори се появява със синя перука, а Ангел доста сполучливо й лепва името „Долорес“. Освен, че предизвика любопитството на феновете, краткото видео сложи край и на ширещите се спекулации, че Ангел и Дорина са пред раздяла, понеже Мойсей и гаджето на Ачо не се разбирали.

От видеото се вижда, че тримата не само, че нямат търкания, ами очевидно се забавляват повече от добре заедно. Вижте ги и вие!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар