Ангел и Мойсей на участия по отделно!

Гласувайте за статията

Слуховете, че дуото се разпада, получиха поредното потвърждение

Ангел и Мойсей ходят на участия по отделно

Ангел и Мойсей ходят на участия по отделно

От известно време в медийното пространство се носи все по-упоритият слух, че Ангел и Мойсей няма да изкарат още много време като дует. Повод за спекулациите стана новото дуетно парче на Мойсей, което обаче е записано не с Ангел, а с Павел от „Знаеш ли кой видях“. Феновете веднага заподозряха, че нисичкият певец е решил да смени сценичната си половинка. В допълнение, запознати твърдят, че Мойсей не се разбирал твърде добре с Дорина, гаджето на Ангел, макар и двамата да върдят, че са първи приятели.

В последните дни опасенията на феновете, че любимците им се разделят, станаха още по-силни. Причината за това е доста любопитна. Оказа се, че Ангел и Мойсей имат участия… но по отделно! Докато Ангел беше във Варна, заедно с Криско и Графа, уж сценичната му половинка Мойсей забиваше в Благоевград, заедно с Лора Караджова.

На снимка, която лично Ангел сподели в профила си във Фейсбук от събитието в морската столица, веднага се забелязва липсата на Мойсей. И макар феновете да настояват да разберат защо не са двамата, Ангел отказва да отговаря на въпросите им. В същото време пък Мойсей се отбеляза от Благоевград, естествено без Ангел. Дали пък наистина не е дошъл краят на обичания дует, притеснени са почитателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар