Анет Ларкинс смая света: На 73 като на 30!

Анет Ларкинс смая света: На 73 като на 30!
5 (100%) 1 vote

Анет Ларкинск изуми с визията си

Анет Ларкинс смая света. Тя е на 73 години, но никой не би й дал повече от 30. Известната американка стана истинска сензация в интернет, след като се разчу, че е на 73 години.

Неизвестен журналист случайно се срещнал с домакинята и когато научил, че е на 73 години останал изумен. Останалото е история–буквално за броени дни Анет се превръща в истинска сензация и е една от най-обсъжданите жени в САЩ след Опра.

Анет Ларкин смая света

Анет Ларкин смая света

От обикновена домакиня Анет се превръща във водеща на предаване за здравословното хранене и съветник по храните. Тя води своя собствена рубрика за правилното хранене и в няколко местни издания. Тайната на перфектната си външност Анет сама разкрива. Споделя, че винаги се е стремяла да се храни с отгледани от нея храни, които не съдържат никакви химикали или изкуствени торове, пише hotarena.net.

На 73 като на 30!

На 73 като на 30!

Баба ли?

Баба ли?

Още когато става на 40 Анет Ларкинс решава да промени начина си на живот. Спира да приема месо и консервирани храни и започва сама да отглежда храната си. Анет е почти пълна вегетарианка–отказва да яде месо и ограничила до минимум приема на животински продукти като мляко и сирене. Тя сама отглежда всички плодове и зеленчуци в градината си и лично ги приготвя.

Вън от менюто на 73-годишната „баба“ е и алкохола. Още преди години тя го е отказала напълно. Водейки се от максимата на Хипократ, че единственото лекарство на човек трябва да бъде храната, Анет Ларкинс не приема никакви лекарства вече няколко десетилетия и изглежда невероятно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Анет Ларкинс смая света: На 73 като на 30!”

  1. Diana Doneva

    май 25. 2015

    wow

    Reply to this comment

Добавете коментар