Анелия с пресован силикон и ужасно деколте!

Анелия с пресован силикон и ужасно деколте!
1 (20%) 1 vote

Анелия направи неприятно впечатление с това ужасно деколте, от което се подава пресован силикон

Анелия трябва да си подмени силикона, ако смята да го вири по този начин, видя Kliuki.net.

Анелия

Много кофти деколте за такъв силикон…

Всъщност щедрото й деколте може и да е провокативно, но й прави само лоша услуга, гласят коментарите по неин адрес. Певицата не заложи на подходящото облекло.

Явно няма кой да я съветва как да поддържа визията си, а и какво да сложи, за да подчертае предимствата, а не недостатъците си.

За разлика от други свои колежки, Анелия никога не се е излагала с подобни гледки, е освен един път, когато й лъсна превръзката…

Анелия

Няма ли кой да посъветва Анелия, че не изглежда добре с тази рокля?!

Обаче този път май е решила да удря конкуренцията в земята. И тя като Андреа ще стане само за смях, тъй като силиконът не гарантира, че земното притегляне не работи. Анелия има малък обем в пазвата, но все пак е време да го освежи или поне да спре да го развява така.

Звездата на Пайнер избра рокля, която разкрива повече, отколкото й се иска. Освен, че са като пресовани формите й, се забелязват и стрии, обсъдиха я набързо дамите на светското събитие.

Нали знаете, че когато има много жени на едно място, няма начин да не се коментират помежду си. Е, Анелия не беше пощадена, ако и да се е надявала на това…

А пък следващия път може сама да прецени дали е удачно да ходи така и като не дава повод за резил, няма да е одумвана по особено грозен начин.

Напоследък тя се е фиксирала в кариерата си и не залага много на личния си живот, но ако имаше кавалер, той също щеше да има против да излиза в този вид.

Вижте сами как се унижи сама Анелия! Харесва ли ви?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар