Анелия освиркана на наградите Планета, паднаха й екстеншъните

Анелия освиркана на наградите Планета, паднаха й екстеншъните
5 (100%) 1 vote

Наградите Планета предизвикаха ропот сред зрителите, освиркаха Анелия заради Преслава

Наградите Планета станаха арена на поредната драма между фолк звездите. Анелия спечели приза „Идол на 2013“, но не можа и миг да се порадва на наградата си. Гневни фенове изразиха негодуванието си още в НДК, а социалната мрежа бе залята от истинско цунами от протестни реакции срещу избора й.

„Не заслужаваше тази награда“, „Този приз заслужава само и единствено Преслава“, „Нагласена работа“, „Какъв музикален идол е тя?“, „Откъде я измислиха тази награда, Преслава трябваше да я вземе“, пишат фенове в социалната мрежа. Много от тях са възмутени от факта, че не любимката им, а Анелия триумфира на наградите „Планета“.

Анелия стана музикален идол на наградите Планета

Анелия стана музикален идол на наградите Планета сн. Булфото

Ani 5 ani 6

Паднаха екстешнъните на певицата

Паднаха и екстешнъните на певицата

Очаквано, наградите Планета и тази година не минаха без коментари, че всичко е нагласено. Особено разочарована бе аудиторията след победата на Анелия за „Идол на 2013“. В страницата на „Планета“ в социалната мрежа десетки фенове изразиха гневното си недоволство от избора. А мнозина признаха, че се чувстват предадени и се съмняват, че гласовете им са били решаващи при избора на победителка в категорията.

Зрителите също изразиха критики

Зрителите изразиха бурно недоволство в мрежата

Ani 3Самата Анелия изглеждаше изключително щастлива, че е получила приза. Певицата закри наградите Планета с изпълнение в стил Мадона. Но дори и впечатляващата хореография не успя да накара хората да я аплодират. Вместо това получи освирквания и то не само от феновете на Преслава.

Певицата преживя и друг неловък момент, когато екстеншъните й разпаднаха на сцената. А развеселени форумци коментираха, че фризьорите сигурно ще отнесат жестоки упреци заради това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Анелия освиркана на наградите Планета, паднаха й екстеншъните”

  1. fen na popfolka

    февр. 26. 2014

    НАВСЯКЪДЕ СЕ КОМЕНТИРА КОЛКО НЕЗАСЛУЖЕНО АНЕЛИЯ Е ОТКРАДНАЛА НАГРАДАТА НА ПРЕСЛАВА И КОЛКО СЛАБО ПРЕДСТАВЯНЕ Е НАПАРВИЛА АНКА НА КОНЦЕРТА…ХОРАТА СИ ТРЪГНАХА БЕЗ ДА Я ИЗСЛУШАТ ДАЖЕ ….И ТАКА АНЕЛИЯ СЕ ПРЕВРЪРНА В НАЙ-МРАЗЕНТА ПОПФОЛК ПЕВИЦА..И ТОВА МИ БИЛО ИДОЛ..УЖАС

    Reply to this comment

Добавете коментар