Анелия неузнаваема на участие

Гласувайте за статията

Фолк певицата Анелия озадачи феновете си в пловдивска дискотека. Звездата, която бе сред най-желаните гост — изпълнители на абитуриентските балове, се появи в неузнаваем вид на сцената.

Почитателите на певицата не пропуснаха възможност да й се порадват и да се позабавляват с нея в нощта на бала си. А някои от тях дори запечатаха моментите на лента.

Анелия озадачи феновете си

Анелия озадачи феновете си

Някои от снимките на Анелия обаче са меко казано озадачаващи. Тъй като на тях певицата просто не прилича на себе си.

Фотос на изпълнителката от последното й участие в Пловдив се появи в мрежата. И интернет потребителите са категорични, че това не може да е тяхната любимка.

Почитателите й не можаха да я познаят

Почитателите й не можаха да я познаят

С огромни бръчки по врата и сплъстена коса, певицата изглеждаше малко стряскащо. „Това не е Анелия“, „Не може да бъде, въобще не прилича на нея“, коментират почитатели на звездата. И не могат да повярват, че фолк дивата може да изглежда така.

Междувременно певицата преживя доста неловък момент докато беше в клуба. На участието й се появи бившето й гадже Мартин Данона. Анелия обаче предпочете да игнорира присъствието му. Въпреки че много от гостите в клуба го разпознаха.

До края на вечерта изпълнителката не отправи нито един поздрав към бившето си гадже. Вместо това посвети цялото си внимание на празнуващите абитуриенти, пишат от podtepeto.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар