Анелия: Нападат ме, защото съм по-силна

Гласувайте за статията

Певицата не желае да пада до нивото на колежките си и да започва война срещу тях

Напред и нагоре, а другите да ми гледат гърба

Напред и нагоре, а другите да ми гледат гърба

Връщайки се от почивка, Анелия разбра, че зад гърба й е имало доста груби изказвания на нейни колежки, пишат от HotArena.net. Певицата изкара спокойна ваканция в Доминикана, а през това време конкурентките й злословеха по нейн адрес.

Фолк звездата сподели, че не е очаквала такова нещо от хора, с които работи заедно. Разбираемо е защо Емилия не я понася и я атакува, но не разбира защо така се държат другите певици, на които не иска да разкрие имената. Според нея, това е защото те виждат, че тя гради кариера, а не се занимава с клюки и интриги. „Постъпката на тези мои колеги е проява на изключителна слабост. Хубаво е сами да се осъзнаят, защото си вредят сами.“ – сподели тя.

В интервюто си пред вестник „Монитор“ Анелия отрече слуховете, че си е купила жилище в Доминикана. Тя каза, че там е била само за малко релакс със свои приятели. Разкри също, че в момента е самотна и няма мъж до себе си. Оказва се, че все още тъжи по първата си любов Коко Динев и признава, че с него са добри приятели, но нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар