Анелия най-накрая проговори за раздялата си с Коко Динев

Гласувайте за статията

Певицата лично коментира слуховете за аферата си с Георги Илиев

Анелия е решила да си търси правата

Анелия е решила да си търси правата

Една новина разбуни духовете в светското пространство в последните дни. В някои медии се появи информация, че причината за разпада на брака между Анелия и Коко Динев е вече покойният шеф на ВИС Георги Илиев, който беше кум на сватбата на двойката. Злите езици разпространиха слуха, че собственикът на „Кошарите“ е натирил благоверната си след като я заварил в компрометираща ситуация заедно с Главния.

Анелия, която до момента твърдо отказваше да коментира причините, довели до краха на брака й, най-накрая наруши мълчанието си и проговори за развода си. И по-конкретно за грозния слух по неин адрес, че е слагала рога на Коко и то с кума му. Изпълнителката категорично отрече тези слухове, заявявайки, че този път ще потърси правата си в съда.

Звездата е толкова вбесена от слуха, че обмисля да даде на съд не само вестника, от където тръгна цялата история, но и всички други издания, които са я повторили, научиха от Hotarena.net. Анелия била най-вече ядосана заради факта, че дъщеря им с Коко – Ивон, вече е пораснала и разбира нещата, които се говорят за майка й, било то й грешни. „Как да обясня на едно дете защо хората пишат такива измислици за майка й“, беснеела певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар