Анелия, къде така с тези танци?! Виж как окраде Бионсе (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Анелия копира танците на Бионсе в новото си видео „Искам те, полудявам”

 

Анелия очевидно следва модните тенденции и знае какво творят световноизвестните звезди, а както изглежда даже е върла фенка на Бионсе!

Анелия окраде танците на Бионсе в новото си видео "Искам те, полудявам"

Анелия окраде танците на Бионсе в новото си видео „Искам те, полудявам“

Поне такъв ще да е изводът и причината тя така да се вдъхнови от поп идолката на младите. Бионсе танцува прелестно на сцена, както и в клиповете си, а Анелия беше далеч от това… преди, сега вече е досущ като звездата! Гъвкавите движения и хореографията на Бионсе са почти напълно копирани в новото видео на Анелия „Искам те, полудявам”.

Този нагъл обир успя да възмути феновете на Бионсе, а тези на фолк певицата се чудят как да я защитят от злобните коментари.

Бионсе показва завидни умения в танците, Анелия вече също е досущ като нея

Бионсе показва завидни умения в танците, Анелия вече също е досущ като нея

„Никакво въображение! Просто взимат наготово и „разбиват” с хитове, ама друг път!”, „Еее, не може така, Анелия, къде така с тези танци?!”, пишат в нета потребители, които видяха приликите и се изнервиха.

Няма как да отречем обаче, че Анелия изглежда зашеметяващо в „Искам те, полудявам”. Тя е много по-дръзка от обикновено, показва форми, чупи тяло като една професионална танцьорка. Браво на нея, само да не беше взаимствала движенията от Бионсе и всички щяха тотално да я поощрят за продукта.

Вижте сами как Анелия окраде Бионсе в „Искам те, полудявам”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар