Анелия и Галена изместиха Преслава в наградите на Планета

Анелия и Галена изместиха Преслава в наградите на Планета
5 (100%) 1 vote

Преслава изпадна от листата за певица на годината

Преслава бавно, но сигурно изпада от класацията за певица на годината. Изпълнителката изненадващо не оглави листата, а остана назад в единоборството с Галена и Анелия. Въпреки че бе номинирана за първото място, фолк дивата не успя да спечели феновете. В последните месеци Преслава прави все по-малко проекти и включването й в листата бе направо символично.

Самата изпълнителка не изглежда особено заинтересувана да спечели приза, докато колежките й Галена и Анелия започнаха истинска кампания в мрежата. Феновете и на двете са по-активни отвсякога, докато почитателите на Преслава са доста разочаровани от нея. Според последните слухове престижната статуетка тази година ще попадне в ръцете на Галена. Въпреки големите си амбиции колежката й Анелия пък ще остане с прани ръце, пише bliasak.bg.

Анелия и Галена изместиха Преслава

Анелия и Галена изместиха Преслава

Останалите номинирани за първото място като Андреа и Емилия пък са далеч от всякакви надежди, че ще спечелят приза. Въпреки желанието си да получи заветната награда като признание за творчеството си, Емилия няма никакви очаквания тази година да заслужи статуетката.

Припомняме ви, че всяка година се завихря истинска война между феновете на поп фолка, коя певица заслужава да бъде избрана за изпълнителка на годината. Седем пъти статуетката отива при Преслава, като Галена също има няколко трофея в колекцията си. Миналата година Анелия за първи път получи заветното отличие, а Емилия се надяваше да спечели тази година. Последните слухове обаче носят, че победителка отново ще бъде Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Анелия и Галена изместиха Преслава в наградите на Планета”

  1. СИСИ

    февр. 15. 2014

    преслава е на светлинни години пред анелия и галена..преслава заслужава най-голямата награда музикален идол на годината…преслава е най-добрата певица с най-големите хитове, тя е класа тя е стил преслава е номер едно

    Reply to this comment

Добавете коментар