Андрей крие Надя на партито на „Къртицата“

Водещият държи половинката си далеч от фотографите

Нито една снимка отблизо на приятелката му Надя, не позволи да направят Андрей. На афтърпартито след финала на Къртицата, тв продуцентът се появи с половинката си, но цяла вечер я криеше от фотографите.

Андрей забрани да снимат Надя
Андрей забрани да снимат Надя

Чаровната тв водеща на „Елит“ се оказа забранена територия за фотографите. Освен, че не й позволяваше и за миг да се отдалечи от него, Андрей не й разреши и да се снима.

Гостите на партито с изумление видяха как телевизионера буквално я прикри с гръб, само и само да не я снимат. А при всеки опит да ги щракнат заедно, Андрей махаше с ръце, давайки знак на фотографите да се отдалечат от нея.

Водещият цяла вечер кри половинката си
Водещият цяла вечер кри половинката си

„Направо е полудял от ревност. Не позволява на никой да я доближи“, коментират присъстващи на купона. По думите им, телевизионерът е направо обсебен от идеята да държи гаджето си далеч от любопитни погледи.

За разлика от него Иван нямаше проблем с фотографите и не се притесняваше, че ще го хванат в крачка с Ирина. Двойката не се раздели цяла вечер и бяха като залепени един за друг.

Андрей също не изпускаше приятелката си от поглед, а и Надя правеше всичко, за да стои далеч от обектива на камерите. Все пак фотографите успяха да я хванат макар и отдалеч във фокуса на апаратите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.