Андреа възмути, води кучето си на пазар в супермаркет

Андреа възмути, води кучето си на пазар в супермаркет
5 (100%) 1 vote

Андреа води кучето на пазар в супермаркет, форумци възмутени

Андреа мина всякакви граници като заведе кучето си на пазар в столичен супермаркет. Изпълнителката реши да пазарува, но очевидно нямаше на кого да остави домашния си любимец. В резултат на това четириногия пухкав любимец на фолк звездата се озова в пазарската количка, заедно с продуктите на звездата.

Самата Андреа сподели снимката в социалната мрежа и не всички бяха очаровани от изцепката й. „Направо се оля! Прекалено е!“,„Е как може да води кучето си в магазин за хранителни стоки“, „Няма ли охрана, която да я спре“, възмущават се из мрежата.

Андреа води кучето си в супермаркет

Андреа води кучето си в супермаркет

Освен, че не е хигиенично да води кучето си в магазин за хранителни стоки, певицата явно не се съобразява с елементарни ограничения. Преди няколко месеца тя отново шашна, като заведе домашния си любимец на ресторант и дори го настани на масата си.

Певицата не признава ограниченията

Певицата не признава ограниченията

Заради половинката й Кубрат Пулев, малцина смеят да противоречат на Андреа. Дори блюстителите на закона се замислят дали да санкционират певицата за някое пътно нарушение, особено, ако Кобрата или някой от охранителите на звездата е с нея.

Последната й изцепка обаче предизвика куп коментари в социалните мрежи. „Тя съвсем си повярва, че е звезда и реши, че щом е известна всичко й е позволено, пишат из мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Андреа възмути, води кучето си на пазар в супермаркет”

 1. Vesela Valkova

  май 14. 2014

  И какво толкова като е била в супермаркета с кучецето си.То със сигурност е по-чисто от тези,които са писали тази ,,смислена'' статия…

  Reply to this comment
 2. Даниела

  мар. 20. 2015

  Айде моля ви се а мръсните мангали дето не са се къпали със месеци могат да влизат и да пипат всичко,Аз лично имам куче и на 100 процента съм сигурна че е по- чисто от половината население на тая държава.

  Reply to this comment

Добавете коментар