Андреа уплаши феновете навръх Нова година

Този път звездата сгафи жестоко с фотошопа, направи се на мумия

Публична тайна е страстта на Андреа към обработващите програми. Изпълнителката на Пайнер не качва нито една своя снимка в социалните мрежи, ако преди това не я е обработила щателно с фотошоп. Неумението й да борави с програмата обаче доста често вместо да я разкраси, я превръща в посмешище за феновете.

Андреа изплаши феновете с вида си
Андреа изплаши феновете с вида си

С една от последните си снимки половинката на Кубрат Пулев буквално е надминала себе си. Андреа дотолкова се е оляла в напъните си да направи лицето си съвършено, че го е направила да изглежда като лице на мумия. „Малеее, ужас! На нищо не прилича! Няма ли кой да й каже да спре да се излага така??“, втрещени са феновете.

Изглежда обаче мнението им ни най-малко не смущава певицата. Дори напротив. Всяка следваща снимка е дори по-обработена от предишната. Видът на пайнерката все по-често буди подигравки и съжаление, а форумци дори я съветват да си наеме професионален дизайнер, който да разбира от фотошоп.

Припомняме ви, че това далеч не е първия гаф на изпълнителката с фотошопа. Звездата редовно си изтънява до безобразие я носа, я краката, я цялата фигура, опитвайки се да изглежда по-фина и красива. Само че не й се получава, смеят се потребителите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.