Андреа трепери от приятелството си с Николета, призна си

Гласувайте за статията

Андреа знае, че ще съжалява, че е простила на Николета, но явно пиарът е по-важен от всичко

Андреа си призна, че има опасения за новото си старо приятелство с Николета, видя Kliuki.net.

Певицата трепери отсега и знае, че ще съжалява, но явно пиарът е по-важен от всичко. Половинката на Кубрат Пулев, която днес е в шок след мача му, няма представа какво ще й предложи бъдещето, но за Николета винаги ще има едно наум.

Андреа

Андреа призна, че има опасения за приятелството си с Николета

Изглежда желанието й да й прости е било импулсивно, а едва сега е започнала да се замисля за последствията. Андреа и Николета са печеливша комбинация, скоро ще излезе и общият им клип, тогава двете пак ще се изстрелят на върха.

Андреа знае това отлично, тя неслучайно позволи на бившата си дружка да навлезе отново в живота й. Андреа е много пресметлива и поставя кариерата си на едно от първите места.

Ето защо тя е готова на някои жертви, само и само да задържи вниманието на околните. Знаем как стана популярна тя, как до днес продължава да разкрива прелести, за да се лепят погледите по нея. Фурията може да не блести с кой знае какъв талант, но пък си е перфектният мениджър на самата себе си.

Покрай гаджето си, сега тя също ще обере позитивите, нищо че мнозина я считат за недостойна за великия боксьор. Това не вълнува Андреа, която не спира да подкрепя Кобрата, независимо от загубата му. За нея той е реалният победител в снощния мач.

Цяла България е на нейното мнение.

Кубрат Пулев се изправи срещу машината Кличко, който има опит и е труден опонент, но нашенецът игра достойно и не се предаде до последно. Спортистът тепърва ще се възстановява, а Андреа ще направи всичко възможно той да си върне самочувствието и гордостта.

Междувременно с Николета ще раздухват шума около персоните си, за да устоят на конкуренцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар