Андреа сватосва Валери за най-добрата си приятелка

Андреа сватосва Валери за най-добрата си приятелка
5 (100%) 2 votes

Футболистът бил сериозно хлътнал по двойничката на съпругата си

Моника Валериева е на път да разруши брака на Николета Лозанова

Моника Валериева е на път да разруши брака на Николета Лозанова

В последните седмици един въпрос вълнува голяма част от феновете. Заедно ли са Николета Лозанова и Валери Божинов? Двойката, която предизвика грандиозен скандал с обявяването на връзката си, все по рядко е засичана заедно. Всъщност в последните седмици практически е невъзможно човек да срещне Николета и съпруга й заедно. Валери се прибра сам в България, докато плеймейтката предпочете да остане в Италия и нееднократно обяви, че не смята да се завръща в родината ни, нищо, че съпругът й е тук.

Тези й действия, допълнени от факта, че Валери не спира да обикаля нощните заведения в столицата, придружен от знайни и незнайни девойки, съвсем засилиха слуховете за криза в отношенията на звездната двойка. Спекулациите бяха допълнително подхранени и от профила на Валери, който се появи във Фейсбук. Макар Николета да твърди, че мъжът й няма акаунт в социалната мрежа, запознати твърдят, че профилът е напълно истински и зад него стои именно футболистът.

Ако това наистина е така, любопитство буди фактът, че в приятелите на Валери не фигурира името на жена му. За сметка на това там се мъдри този на бившата най-добра дружка на Николета – поп фолк певицата Андреа. Двете в момента не могат да се гледат и феновете недоумяват причината за това странно приятелство.

Близки до футболиста обаче издадоха какво точно се случва. Оказа се, че бракът на Валери и Николета наистина е в криза, а причината за това е новото увлечение на футболиста. Валери бил лапнал не по коя да е, а по… Моника Валериева, по-известна като двойничката на Николета, съпругата му. И най-добрата приятелка на Андреа. Валери бил толкова лапнал по Моника, че настоявал пред Андреа да ги запознае и да му уреди срещна с Моника. И въобще не го трогвал фактът, че самият той е женен, а Моника си има сериозен приятел, предават от ХотАрена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар