Андреа си махна силикона!

Гласувайте за статията

Певицата пак сгафи сериозно с фотошопа

Какво става с бюста на Андреа?

Какво става с бюста на Андреа?

Манията на Андреа по обработващите програми е повече от добре известна на феновете. След като преди няколко дена певицата се опита да си махне носа, стремейки се да го направи по-изящен, този път звездата взе, че си намали бюста. Без да иска, разбира се. На една от снимките от посрещането на гаджето си Кубрат Пулев на летището, звездата на Пайнер изглежда сякаш е с наполовина отрязана гърда. При по-внимателно вглеждане се вижда, че всъщност става въпрос за нескопосано обработване на кадъра с фотошоп. За пореден път, коментират феновете.

На друг фотос, под подобен ъгъл, ясно си личи, че бюстът на певицата си е съвсем наред. Явно, че Андреа се е пооляла в стремежа си да си направи талията по-елегантна и да скрие коремчето, заради което дори се появиха слухове, че звездата чака дете.

„Еее, не се спря, кога ли наистина ще се остави без някоя част от тялото. И съвсем ще стане за смях“, коментират форумци. Припомняме ви, че Андреа неведнъж е ставала обект на подигравки заради прекомерното обработване на снимките си преди да ги сподели в профила си в социалната мрежа. Форумци доста често са я сравнявали с жираф заради навика й изкуствено да издължава тялото си. Само и само да изглежда по-стройна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Андреа си махна силикона!”

  1. Нин Божилова

    авг. 29. 2013

    Идете да и ги измерите да се види,че наистина едната и е напаловина..Не,не.. голяма новина.

    Reply to this comment

Добавете коментар