Андреа се разюзда, скъса си полата на афтър партито

Гласувайте за статията

Андреа си пада по тези изпълнения, но разнищената й пола определено дойде в повече

Андреа неведнъж е лазила и лягала по сцената, докато е на участие, но досега със скъсана пола не сме я виждали!

Андреа

Андреа се разюзда, съдра си полата, хората я гледат изумени!

Е, никога не е късно да станеш за резил, както стана ясно на афтър партито след наградите на Планета, забеляза Kliuki.net. От толкова разюздано поведение, Андреа неусетно си разнищи облеклото и разпищоли прелестите на показ.

Тя почти винаги е разкопчана до пъпа, като този път също не пропусна да събере очите на околните. Андреа си е класика в жанра в това отношение!

Не може половинката на Кобрата да не използва ситуацията около грандиозните чалга Оскар-и и да пропусне да се набие на очи. Всички знаят манията на блондинката да бъде център на вниманието, а хубавица като нея, лесно го постига само да разходи късата си пола пред всички.

А ако тя е започнала да се къса парче по парче, то нещата стават още по-горещи. Не се учудваме, че Пулев отдавна вече не придружава Андреа на изявите й.

Боксьорът сигурно вече е започнал да потъва от срам, тъй като наклонностите на гаджето му са меко казано странни. След като вече си има славата и успехите, няма нужда да продължава с този род изцепки, но фурията явно не смята така.

Тя иска да държи влага на своите фенове, че да няма никакъв шанс да я забравят…

А и Андреа съвсем не е глупава, тя сто процента осъзнава, че хитовете й не са чак на световно ниво, нищо че така разправя, за да задоволи интереса на привържениците на фолка – повечето само я зяпат и тук-таме си припяват.

И хитрушата предложи уникална гледка – вижте я с раздърпаната й пола и в целия й блясък!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар