Андреа се претрепа на концерта на „Планета“

Андреа се претрепа на концерта на „Планета“
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата за малко да се пребие на сцената

Нелеп инцидент едва не вкара фолк певицата Андреа в болница. Изпълнителката се спъна в дантелената си рокля и едва не се срути по стълбите, докато слизаше от сцената. Гафът стана по време на концерта на „Планета“.„12-я рожден ден на телевизията едва не завърши фатално за Андреа.

За щастие публиката не стана свидетел на инцидента и Андреа се размина със скандала. Фолк певицата обаче бра голям зад кулисите на шоуто.

Андреа едва не се преби на концерта на "Планета"

Андреа едва не се преби на концерта на „Планета“

Междувременно още с излизането си Андреа направи и друг голям гаф–самопровъзгласи се за кралица на поп фолка. Изпълнителката се появи в черно боди и дантелена рокля, а на главата си носеше импровизирана корона. С нея фолк дивата се опита да се провъзгласи за кралица на поп фолка и демонстрира, че смята да детронира настоящата носителка на титлата Глория, пише  Lifestyle.bg.

Певицата се препъваше непрекъснато в роклята си сн. Булфото

Певицата се препъваше непрекъснато в роклята си сн. Булфото

Примата на фолка реагира с усмивка и по никакъв начин не издаде дали е разстроена от поведението, на Андреа. Зад кулисите тя и дума не обелила на певицата, издават запознати. Феновете обаче се смеят и коментират, че Андреа има дълги години да чака докато стане кралица на поп фолка. „Охо, има много хляб да изяде, докато се научи да пее, а още повече докато стигне Глория“, смеят се в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар