Андреа се подиграва с Николета: Огледалце, огледалце…

Андреа се подиграва с Николета: Огледалце, огледалце…
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката стана обект на присмех от бившата си дружка

Фолк певицата Андреа може и да е приятелка с Валери Божинов, но не и с жена му. Блондинката направи за смях плеймейтката, броени дни след първото й предаване. Повод за подигравката стана огромното огледало в банята на Ни Ло, на което пише с големи букви „Ти си най-красивата“.

Андреа се подиграва с Николета

Андреа се подиграва с Николета

Ден по-късно Андреа не пропусна да се присмее на това, като пусна многозначителен пост на страницата си в социалната мрежа. С който се подигра на бившата си дружка. „Mirror, mirror on the wall. Who is fairest of them all?“ /Огледалце, огледалце на стената, кой е най-справедлив от всички тях?“, написа под снимката Андреа, намеквайки за Николета.

За всички бе ясно, че фолк певицата се подиграва на плеймейтката за суетността й. Самата Николета си призна, че е ужасно суетна и непрекъснато има нужда някой да я уверява, че е най-красива от всички. А тази роля изпълнявал именно надписът в банята.

Плеймейтката призна, че е много суетна

Плеймейтката призна, че е много суетна

Самата Ирина Сарачинова доста се изненада от признанието на Николета. Тъй като винаги я е смятала за зряла и уверена жена, която няма нужда от подобни уверения за красотата си.

Андреа й се подигра

Андреа й се подигра

Бившата приятелка на Николета Андреа, обаче не пропусна повод да я уязви. По всичко изглежда, че фолк дивата още не може да забрави грозните обиди, които двете си размениха, нито да й прости за грубостите към приятелката й Моника Валериева.


ПОВЕРИТЕЛНО от NL / 05.10.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар