Андреа се оля с фотошопа, направи се на негърка

Гласувайте за статията

Певицата сериозно сгафи с обработващата програма

Андреа тотално се оля с фотошопа

Андреа тотално се оля с фотошопа

Андреа е сред отявлените почитателки на фотошопа сред родните ни знаменитости. Певицата не качва нито една своя снимка онлайн преди да я е обработила сериозно с програмата. Тази й мания обаче доста често й изиграва лоша шега.

Една от последните снимки, които звездата публикува в личния си профил във Фейсбук, е поредното доказателство за това. На въпросния кадър гаджето на Кубрат Пулев дотолкова се е оляла с фотошопа, че се е направила на негърка. Буквално. Ръката на пайнерката изглежда плашещо черна. Особено на фона на бледото й лице. Което естествено също е доволно обработено, за да бъде заличена всяка бръчица или несъвършенство.

Нескопосаният опит за обработване на снимката съвсем естествено не беше подминат от потребителите. „Добре де, кога ще се спреш да си пипаш снимките, изглеждаш смешно“, „Наеми се специалист най-малкото, поне да не се излагаш“, са само част от подигравателните коментари на форумци.

Припомняме ви, че това далеч не е първия гаф на Андреа с фотошопа. Певицата редовно си издължава тялото, опитвайки се да си докара стройна и елегантна осанка. „Да се направи на негърка обаче… Този път надмина себе си!“, смеят се потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Андреа се оля с фотошопа, направи се на негърка”

 1. Коментатор

  сеп. 24. 2013

  Нескопосаният опит за обработване на снимката съвсем естествено не беше подминат от потребителите.

  Reply to this comment
 2. Кик

  Ное. 09. 2013

  Абе тя е на тъмно какво толкова очаквате аз мисля че тя си е много добре

  Reply to this comment

Добавете коментар