Андреа се извини на Сърбия

Гласувайте за статията

Фолк певицата публично се извини за грубото си поведение пред медиите

Фолк певицата Андреа се извини на сръбските журналисти, които изгони. В официално изявление изпълнителката сподели, че много съжалява за скандала, който е предизвикала и се извинява за инцидента. Красавицата признава, че си е позволила грубо поведение, тъй като е била доста напрегната по време на снимките. И по тази причина си е позволила да избухне по този начин.

Андреа се извини на сърбите

Андреа се извини на сърбите

Преди два дни Андреа предизвика грандиозен скандал в Сърбия като изгони сръбски репортери от снимачната площадка на новия си клип. Въпреки че официално те били поканени от нея да снимат работата й, изпълнителката категорично отрича това да е вярно, пишат от paparazzi.bg.

“Папараците, за които става въпрос, се опитаха да заснемат всяко мое действие в Сърбия. Нямам нищо против, но когато работя, аз съм професионалист и искам да се концентрирам. Има си начини и време за всичко. Съжалявам, че отказът ми ги е наранил толкова…’, коментира Андреа. Фолк певицата споделя също така, че не очаквала инцидентът да има толкова голям отзвук.

След спора на снимачната площадка обаче в Сърбия се разрази огромен медиен скандал. Нашенката изтърпя куп обиди по свой адрес, заради гневното си поведение спрямо папараците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар