Андреа с талия като на оса! Виж как излъга хората (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Андреа с талия като на оса и сама се издаде как е излъгала хората, обсъждат я в нета

 

Андреа с талия като на оса изуми околните и отново се издъни как лъже!

Андреа с талия като на оса, ето как излъга хората

Андреа с талия като на оса, ето как излъга хората

„Фотошопът тук ти е изиграл лоша шега, приличаш на Барби!”, „Андреа, на коя се правиш, знаем как изглеждаш на живо!”, реагираха веднага потребителите в нета.

Някои от феновете й също видяха коренната разлика, но предпочетоха да не я злепоставят, но точно те най-добре са наясно каква е талията на Андреа – нали я виждат на участия… Учудващо е, че Андреа буквално се е пристрастила към обработващите програми. Тя все по-често замазва недостатъци, прави се на по-слаба и висока, а сега си изряза и талията.

Андреа се пристрасти към фотошопа

Андреа се пристрасти към фотошопа

Нужно ли е?! Това се питат нейните почитатели, които не разбират на какво се дължи манията на Андреа по фотошопа. Някои даже я бъзикат, че се стреми да заприлича на Валерия Лукянова, която е известна със своя стремеж да бъде жива кукла. Андреа и така си е хубава, нима да се извая изкуствена е най-важното за нея, нищят темата в мрежата.

Може би повечкото килограми са повлияли драстично на самочувствието на Андреа, която се опитва да прикрие този факт. Как може да стане това обаче, при условие, че често е пред публика и чашките с алкохол едва ли им пречат, за да зърнат ясно как стоят нещата.

Вижте сами как Андреа лъсна с талия като на оса и излъга хората!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар