Андреа пак прекали с фотошопа (снимка)

Гласувайте за статията

Певицата съвсем се остави без нос, опитвайки се да го направи фин и елегантен

Андреа пак се оля с фотошопа

Андреа пак се оля с фотошопа

Манията на Андреа към обработващите програми е добре известна. Особено след като видимо качи доста килограми, певицата използва фотошоп за всяка една своя снимка, за да се направи по-висока и стройна отколкото всъщност е. Разбира се, звездата не пропуска да обработи и лицето си. На един от последните си фотоси обаче Андреа сериозно е прекалила с фотошопа, забелязаха бдителни фенове.

В опита си да си направи носа фин и елегантен, гаджето на Кубрат Пулев почти е изтрило този жизненоважен орган от лицето си. Да не говорим, че ноздрите й съвсем липсват. „Поне ги давай тези снимки на специалист да ти ги обработи като хората, не се излагай така“, съветват форумци. Прави впечатление, че освен носа, звездата на Пайнер се е оляла сериозно и с цялото си лице, което по-скоро прилича на маска, отколкото на физиономията на човешко същество.

Изглежда обаче на певицата изобщо не й пука от присмехулните коментари, които денонощно се сипят срещу нея в интернет пространството. Дори напротив. Макар да й е ясно, че феновете знаят, че далеч не изглежда толкова добре в реалния живот, Теодора, както е истинското име на звездата, упорито продължава да се разкрасява с помощта на фотошоп. „Кога ли съвсем ще си отреже носа“, чудят се потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар