Андреа най-сетне се показа без фотошоп – едва я познаха!

Гласувайте за статията

Андреа зверски е напълняла, особено в лице, подпухнала е и е станала неузнаваема, което личи на снимките без фотошоп

андреа-без фотошоп

Певицата позира до двойничката на Николета – Моника Валериева, която пред нея прилича на булимичка

Върлата привърженичка на фотошопа Андреа най-сетне показа своя снимка без обработка. И сгреши. Феновете й направо не можаха да я познаят, видя Kliuki.net.

Изпълнителката на „Фалшиво щастие“ е зверски напълняла, особено в лице, подпухнала е и е станала неузнаваема. Певицата позира до двойничката на Николета – Моника Валериева, която пред нея прилича на булимичка.

Припомняме, че Андреа на няколко пъти бе хващана от Kliuki.net да злоупотребява с фотошопа. Гаджето на Кубрат Пулев се опитваше да издължи фигурата си, за да изглежда по-слаба и стройна. От няколко месеца насам Андреа наистина качи доста килограми и очевидно се притеснява от това.

Каква е причината за рязкото й напълняване, не е ясно. В началото феновете подозираха бременност, но досега трябваше вече да личи доста голям корем, а такъв няма.

„Направо е станала огромна, с бузесто лице и големи бедра. Подобно напълняване често се забелязва при жени, които пият хормони“, загатват запознати. Не е изключено наистина Андреа и Кубрат да правят опити за бебе и ако имат проблеми, певицата да се налага да приема хормонални средства.

Получава се обаче комична ситуация в опита на Андреа да прикрие излишните кила с фотошоп, като издължава тялото и лицето си. Нещо такова:

Андреа с фотошоп

Андреа с фотошоп – издължена, за да изглежда слаба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Андреа най-сетне се показа без фотошоп – едва я познаха!”

  1. има ли лошо човек да напълнее?

    Reply to this comment
  2. мимоза

    авг. 16. 2013

    как си противоречите само, вчера писахте че Андреа е плоска като дъска, а днес че е напълняла……чудите се какви глупости да напишете……

    Reply to this comment

Добавете коментар