Андреа и Мария си мерят панделките – понеже са Шанел! (СНИМКИ)

Андреа и Мария си мерят панделките – понеже са Шанел! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Андреа и Мария предизвикаха куриозна дискусия в мрежата – мерят си скъпите панделки на главата

Андреа и Мария може да са конкурентки, но винаги са били отзивчиви една към друга…

В случая даже взеха да се копират, което направи веднага впечатление на по-критично настроените в мрежата, забеляза Kliuki.net.

Андреа и Мария си мерят панделките - понеже са Шанел

Андреа и Мария си мерят панделките – понеже са Шанел

Андреа и Мария показаха любов към панделките на главата. Детството им отдавна е отминало, но те явно пазят скъпи спомени от тези времена.

А и модата нали го изисква, пък след като ви кажем, че марката им е Шанел, съвсем ще ви стане ясна причината. Първа, разбира се беше Мара Отварачката. Тя се врътна във виртуала отгоре до долу в последен писък от колекцията на известната фирма.

Околните веднага я обсипаха с комплименти, че пак е уцелила десетката. Откакто Мария случи на богатия си приятел Хриси, тя загърби Долче и Габана. Вече се изживява на гранд дама и определено хвърля луди пари за дрехи. Андреа пък да не остане по-назад, взаимства от стила й и се показа пред своите почитатели.

Андреа и Мария не таят лоши чувства и няма повод за интрига, но някои побързаха да обобщят, че фолк звездите са взели да стават прекалено еднакви във визията си. За щастие в случая имаме „русата и черната”, така че трудно може да се прави подобно заключение.

Въпреки, че и Мария се е засилила към отбора на блондинките, все още не може да стигне цвета на Андреа. Поне видът на двете не е абсолютен копи/пейст, щегуват се още потребители.

А вие вижте как си мерят панделките от Шанел оборотните чалга певици Андреа и Мария!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар