Андреа и Кубрат Пулев без Свети Валентин и разделени!

Андреа и Кубрат Пулев няма да имат Свети Валентин, а певицата предпочете да е далеч от половинката си

Андреа и Кубрат Пулев няма да празнуват 14 февруари, научи Kliuki.net.

Те не само, че няма да се усамотят като всяка влюбена двойка, но певицата предпочете да е далеч от половинката си, писа изданието HotArena.net.

Андреа
А бяха други времена…

Не че боксьорът ще седне да рони крокодилски сълзи, но с това партньорката му показа кое е по-важното за нея сега. Да, кариерата е на първо място! И знаете ли защо се получава така?!

Причината е, че през последните години Пулев неведнъж показа червен картон на Андреа. В началото я придружаваше на много нейни събития, бяха истинска двойка, а после взе да я игнорира.

Почти никъде не можем да ги видим заедно, освен ако Андреа не дотърчи на летището и да го посрещне от важен мач. Ето защо блондинката била твърдо решена да му натрие носа и започнала да постъпва по същия начин.

Сега ударът й е особено коварен, Кубрат остава сам на Свети Валентин, а тя ще се вихри в Швейцария. Там Андреа има изяви, показва си прелестите и печели симпатия сред местните.

Палавата силиконка ще развява форми в разни кръмчи, вместо да лети с Кобрата към някоя екзотична страна. Такива бяха плановете им преди, но нещата се променят…

А по всички личи, че спортистът скоро няма да прави булка жената до себе си, което още повече изкарва от нерви Андреа.

По съвет на приятелки, тя взела нещата в свои ръце и започнала да му прилага разни тактики, за да го вбесява. Всичко това се случва подмолно и уж случайно, за да не й го върне тъпкано Кубрат Пулев, защото тогава ще остане с пръст в уста, споделят още запознати.

Е, двамата могат да си разменят сърца или бонбони и след като се върне Андреа в България, но определено няма да е същото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.