Андреа краде чужди текстове

Гласувайте за статията

Фолкаджийката Андреа използвала част от текста на Мариета Ангелова, по който Райна записала видео в Гърция. Оказало се, че Райна напразно е ходила до Гърция, защото Андрейчето й отмъкнала парчето под носа. Ситуацията е следната: Андреа не одобрява въпросния текст и го връща на авторката, но после решава да използва част от него, без да плати за това. Райна, която открито си признава, че не слуша песните на русата си колежка, прави видео към текст, но впоследвие разбира от авторката, че част от него вече е използвана.

Андреа не само, че не се извинява за постъпката си, но и заявява, че няма причина да го прави. По повод на изказванията на Райна, тя споделя, че социалните мрежи не са подходящо място за решаване на спорове и не желае повече да коментира темата. Райна, обаче, не мисли така. И е напълно права, кражбата на интелектуален труд е престъпление и се иска поне малко колегиалност и професионализъм, с каквито обича да парадира изпълнителката на “На екс”.

В последно време Андреа обира доста негативи и в медийното пространство, за разлика от Райна, която се радва на добри отзиви. Сагата между двете фолкаджийки продължава, след изказванията на Андреа очакваме ответна реакция от Райна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Андреа краде чужди текстове”

  1. Petq Dimitrova

    окт. 25. 2011

    ami neka se karat

    Reply to this comment

Добавете коментар