Андреа към Николета: Не си повече от мен!

Андреа към Николета: Не си повече от мен!
5 (100%) 1 vote

Андреа учтиво поздравила Николета, а Лозанова надуто извърнала глава и се направила, че не я вижда

Андреа към Николета: Не си повече от мен!

Андреа към Николета: Не си повече от мен!

Андреа избухна срещу Николета Лозанова в социалната мрежа, видя Kliuki.net. Преди броени минути фолк певицата постна гневен статус във Фейсбук и макар че не го адресира поименно, за всички стана ясно, че е насочен към бившата й най-добра приятелка Николета.

„Научиха ме… че поздравът е възпитание и че е възпитано да отговориш, научиха ме, че ако един човек се счита за нещо повече от теб, трябва да го оставиш да живее в своята собствена малоценност…“ – гласи част от посланието на Андреа.

„NL!“, „Това е насочено към Николета, нали“, веднага прозряха фенове в коментарите под поста.

Според запознати възмущението на Андреа дошло, след като двете се засекли случайно в столично заведение. Фолк певицата учтиво поздравила Николета, както е възпитана, а Лозанова надуто извърнала глава и се направила, че не я вижда.

Андреа адски се обидила, защото голяма част от славата си НиЛо дължи именно на нея. „Когато за мен пишеха по медиите, още никой не бе чувал за Николета. Аз й помогнах да се издигне и да се чуе за нея!“, възмущава се пред приятелки Андреа. И допълва, че Мис Плеймейт бързо е забравила как певицата й е давала да й носи дрехите и обувките за среща, защото нямала какво да обуе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Андреа към Николета: Не си повече от мен!”

  1. Bibi

    май 12. 2014

    Taka e, te selskite pru4ki vinagi zabraviat ot kade sa trugnali..

    Reply to this comment

Добавете коментар