Андреа изненада със стил на събитие с Кубрат Пулев

Гласувайте за статията

Андреа успя да ни изненада този път, облече се стилно и нямаше чупки в кръста

Андреа примерна като ученичка – ако не сте я виждали такава, сега е моментът да го сторите!

Kliuki.net първи ще ви покаже снимки от тази уникална проява, на която присъства певицата заедно с Кубрат Пулев. Всъщност главното действащо лице си беше спортистът, който зарадва деца без родители в Дупница.

Обитателите на социалния дом изпаднаха във възторг от появата му, дори подаръците не ги въодушевили толкова, колкото вниманието на Кубрат Пулев.

А до него се кипреше самата Андреа, която винаги го придружава на подобни събития.

Андреа

Андреа толкова примерна и стилна, не можем да я познаем

И което е още по-изненадващото, този път тя се беше облякла стилно, премерено, елегантно, нямаше ги онези чупки в кръста и сластно разтворените устни. Усети се най-сетне, че си има място и време за всичко, не е удачно точно пред малчуганите да го раздава секси, само се излага, коментират я в мрежата.

Взела си е поука Андреа и спор няма, което е чудесно, защото по изключение ще получи похвали, вместо злостни критики, както обикновено. Кубрат Пулев също демонстрира вкус към визията си, двойката впечатли с излъчването си, а сред момчетата и момичетата цареше такава атмосфера, все едно е Нова година.

Андреа

Забравила е за чупките в кръста и сластно разтворените устни

Боксьорът редовно намира възможност да уважи дечица по празниците, което му прави чест, защото малките трябва да имат идоли като него, а не пропаднали личности, които да ги карат да деградират още повече, убедени са преподавателите.

Андреа

Двойката зарадва децата от дома в Дупница

Вижте от фотосите в каква светлина блесна пък Андреа, която сме свикнали да гледаме само по прелести основно или притисната в обятията на Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар