Андреа изкриви брутално краката си с фотошоп (Снимка)

Андреа изкриви брутално краката си с фотошоп (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Поп фолк певицата за пореден път се оля в напъните си да се направи слаба и грацилна

Публична тайна е, че Андреа е една от най-яростните привърженички на фотошопа сред родните знаменитости. Певицата не публикува нито една своя снимка в социалните мрежи без преди това щателно да я е обработила с коригиращата програма. Неумението на звездата да борави с фотошопа обаче вместо завидни резултати, в повечето случаи й докарва жестоки подигравки.

Андреа пак се изложи с фотошопа

Андреа пак се изложи с фотошопа

И ако в повечето случаи звездата на Пайнер се олива единствено с ретуширането на лицето си, правейки се на мумия, на един от последните си кадри Андреа сериозно е сгафила с обработването на краката си. В стремежа си да ги направи стройни и елегантни, певицата е изкривила и двата си крака по брутален начин. Дори и непрофесионалистите забелязаха колко странно стърчат колената на Андреа над долната част на краката й.

Специалисти по фотошопа пък са категорични, че участъкът от крака си, който звездата се е опитала да изтъни, е доста размазан и при внимателно вглеждане се вижда, че е по-светъл от тена й. „Сякаш не само, че се е мъчила да скрие истинските си килограми, ами е искала и да скрие увиснала кожа“, издават експертите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Андреа изкриви брутално краката си с фотошоп (Снимка)”

  1. НЯМА ТАКЪВ СМЯХ! Андреа пак се оля с фотошопа! ВИЖТЕ нелепата СНИМКА ТУК –> http://www.kliuki.net/?p=56406

    Reply to this comment
  2. email

    Дек. 10. 2013

    Къде го видяхте фотошопа ве? То бива жълта преса ама да показваш автентична снимка и да показваш на нея фотшоп какъвто няма е смешно бре хора?

    Reply to this comment

Добавете коментар