Андреа издаде връзката на Моника и Валери?

Гласувайте за статията

Най-добрата приятелка на новата на Валери не успя да опази в тайна връзката им

Андреа издаде връзката на Моника с Валери Божинов

Андреа издаде връзката на Моника с Валери Божинов

Слуховете около разпада на звездната двойка Николета Лозанова-Валери Божинов не спират да занимават феновете им. И макар футболистът да обяви, че в живота му няма нова жена, фактите говорят друго. Изглежда Валери действително е имал вземане-даване с двойничката на все още законната си съпруга – Моника Валериева. Двамата бяха издадени не от кой да е, а от най-добрата приятелка на моделката – певицата Андреа.

Звездата на Пайнер без да иска издъни дружката си по време на интервюто си с Венета Райкова за предаването й „Горещо“ късно снощи. На упоритите опити на водещата да изкопчи повече информация около евентуалната връзка между Валери и Моника, Андреа отговаряше уклончиво и без да дава категоричен отговор дали двамата са заедно или не. Самата Венета, която има солиден опит в разкриването на интриги, й заяви, че поведението й само потвърждава, че между приятелката й и футболиста има нещо. „В противен случай щеше да отречеш категорично, а ти го увърташ“, притисна Венета гостенката си.

И я закова с последния си въпрос: „Има ли нещо между Моника и Валери?“, на което Андреа само се засмя многозначително и отказа да отговори. Феновете също са убедени, че певицата прикрива най-добрата си приятелка. „Моника 100% спи с Валери, но не иска да се разчува все още, за да не стане скандал и феновете на Николета да я нападнат. Затова и Андреа я прикрива“, категорични са форумци.

Частта, в която Андреа говори за Моника и Валери, започва от 30 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Андреа издаде връзката на Моника и Валери?”

  1. Nadejda Nikolova

    сеп. 08. 2013

    Кухи лейки,каква тайна у тях!

    Reply to this comment

Добавете коментар