Андреа и Алисия готвят удар по Николета – правят дует!

Андреа и Алисия готвят удар по Николета – правят дует!
5 (100%) 2 votes

Двете врагини на плеймейтката ще издадат общо парче през идващата година

Николета Лозанова определено умее да си печели врагове. Плеймейтката е сред най-недолюбваните в родното светско пространство най-вече заради неоправдано високото си самочувствие, което, по мнение на мнозина, няма грам покритие.

Андреа и Алисия правят парче заедно?

Андреа и Алисия правят парче заедно?

Безспорно най-неприкрита е враждата между госпожа Божинова и бившата на мъжа й – Алисия. Към тази война се присъедини и някогашната първа дружка на моделката – Андреа. И докато до момента трите си разменяха задочни заплахи и подигравки в онлайн пространството, то изглежда двете певици са решили да се обединят и да нанесат съкрушителен удар по Николета.

Андреа и Алисия гласят общо парче, което ще излезе до няколко месеца! Новината беше съобщена лично от звездата на „Пайнер“ в личния й профил във Фейсбук и съвсем естествено беше посрещната с огромен ентусиазъм от феновете. „Супер, браво!“, кефят се почитателите и на двете изпълнителки. И бързат да допълнят, че нямат търпение да чуят парчето, което със сигурност ще е насочено срещу Лозанова, с цел да я унижи.

Разбира се, появиха се и мнения, че профилът на Андреа, в който тя се подвизава с истинското си име – Теодора, е фалшив. И съответно информацията от него не може да бъде  приемана за достоверна. От kliuki.net не се обвързваме с твърдения дали това действително е така. А вие как мислите? Възможен ли е дует между Андреа и Алисия?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар