Андреа е новата Мис Пиги – колежка я натопи! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Андреа се сдоби с нов прякор, колежката й Адриана случайно изплю истината

Андреа е новата Мис Пиги – честито!

Kliuki.net научи, че след многобройните си гафове по отношение на фотошоп и истината за нейните килограми, вече я наричат по любопитен начин.

Андреа

Андреа е новата Мис Пиги, честито! Адриана я натопи

Феновете на чалгата са й сътворили прозвище, което уж носи нейна колежка. Адриана обаче изплю камъчето, твърдейки, че тя няма нищо общо с тези слухове, но ето така й казвали вече на Андреа…

Е, можеше да си замълчи и да не създава интригата, но тя явно прецени, че така ще се шуми повече около нея. Наскоро певицата стана главна героиня в палав запис за възрастни, но май това не й стига и копнее да намаже малко от славата на Андреа, писа изданието HotArena.net.

Андреа

Не е чудно, че хората се подиграват с Андреа – тя все се излага с този фотошоп, ето ги краката й в действителност

Тя обаче отрича твърдението, че половинката на Кубрат има нещо общо с Мис Пиги, даже заявява гласно, че нито една от двете не могат да бъдат оприличавани на нея. Но пък не може да се отрече, че Андреа отдавна не е в онзи калибър, за който се представя. Може да е била манекенка навремето, но днес е пухкава и определено има нужда от диета.

Разбира се, пищните й форми са радост за окото и ръцете на Пулев, така че тя може и да не слабее.

Защо тогава само се излага с тези обработващи програми?!

Все се издокарва идеална и по-висока, отколкото е, кльощава и с прекомерно дълги крака… Ето така си заслужи да я подмятат и дори да я наричат Мис Пиги. А хората хич не прощават лъжите и манипулациите.

Колкото и да симпатизират на силиконовите кукли във фолка, те все търсят кое отличава всяка една и дали блестят с поне минимален талант.

Андреа от кои е според вас и дали е достигнала категорията на Мис Пиги?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар