Андреа болна по обувките, виж гардероба й

Гласувайте за статията

Андреа е буквално обсебена от дрехи и обувки, гардеробът й го доказва

Андреа има гардероб за завиждане – всяка дама би се пръснала от яд и би го пожелала, пишат в нета, видя Kliuki.net.

Андреа

Андреа редовно е критикувана за визията си, но гардеробът й се пръска от дрехи

Всъщност стилът на певицата не е от най-изящните, но пък за сметка на това количеството е внушително. Ето защо тийнеджърките припадат в мрежата от вълнение при вида на толкова много чифтове обувки, писа изданието Блясък.

Половинката на Кубрат Пулев не пропусна да се похвали с придобвките си. Тя буквално е обсебена на тема тоалети и високи токове, а след като има възможност да си го позволи, защо да не ходи на шопинг всяка седмица?!

Андреа

Андреа няма мярка, когато купува обувки – обсебена е!

Разбира се, повечето одежди са заради сценичните изяви на Андреа. Тя все пак е изпълнителка и й се налага да сменя визията. А блондинката обича да е различна, да провокира и да кара околните да говорят за нея.

Тя неведнъж е показвала прелести на показ, така че роклите й не са от най-консервативните и не могат да паснат на всяка дама. В момента обаче в тях всичко е подредено като в модно списание.

Андреа си е подарила дрешник и се изживява като световна знаменитост. Тя разполага с няколко стени и огромни рафтове, където да поставя своите дизайнерски глезотии.

Пайнерката си има своите слабости и облеклата, както и обувките особено, са сред тях по един категоричен начин. И както съветва самата тя, много е важно да умееш да подбереш правилните аксесоари.

Дали тя се справя в това отношение, не може да го твърдим със сигурност, тъй като редовно е упреквана за начина, по който изглежда…

А вие вижте с какъв гардероб разполага Андреа!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар