Андреа, Алисия и Моника избухват заедно на „Добре дошла“

Андреа, Алисия и Моника избухват заедно на „Добре дошла“
5 (100%) 2 votes

„Значи й трябва още, не е достатъчно“, изцепи се Алисия по молба на Андреа

Войната между Алисия и Николета Лозанова не само, че се развихри с пълна сила, ами привлече и нови участници в нея. Отявлените врагини на плеймейтката – Андреа и Моника Валериева също се намесиха. Естествено, на страната на Алисия. И след като в последните седмици нападките бяха само на територията на Фейсбук, войната вече се вихри и съвсем на живо.

Андреа и Моника Валериева се кефят заедно с Алисия

Андреа и Моника Валериева се кефят заедно с Алисия

Късно снощи Андреа и дружката й Моника, която беше спрягана за любовница на Валери Божинов, избухваха в столична дискотека. В която, случайно или не, участие имаше и Алисия. По едно време звездата на Ара отиде при тях и на микрофона обяви, че желае да ги поздрави. Точно в този момент Андреа, която се ровеше във Фейсбук през телефона си, й подшушна нещо. И Алисия додаде: „Значи й трябва още, не е достатъчно“, сочейки към телефона на колежката си. На който се виждаше, че Андреа разглежда нечий профил. След което зазвуча „Добре дошла“ – песента, с която Алисия дразни Николета.

„100% са се заяли с нея. И това „Трябва й още“ е било насочено към Николета“, убедени са форумци. Вижте и вие във видеото как трите се кефят за сметка на госпожа Божинова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар