Анджелина се свлече в несвяст на снимачната площадка – виж защо!

Анджелина се свлече в несвяст на снимачната площадка – виж защо!
3.5 (70%) 2 votes

Анджелина се свлече в несвяст на снимачната площадка, а всички отново изпаднаха в паника за състоянието й

 

Анджелина Джоли се свлече в несвяст на снимачната площадка!

Актрисата отново създаде паника около себе си, научи Kliuki.net.

Анджелина се свлече в несвяст на снимачната площадка

Анджелина се свлече в несвяст на снимачната площадка

Дни, след като беше опровергано, че тя има здравословен проблем, Анджелина потресе с припадъка си, писа изданието HotArena.net. Екипът също се ошашкал доста след неприятната случка и дори някои си помислили, че тя е умряла. Понеже

Анджелина Джоли е много отдадена на работата си, те решили, че като нищо да е получила сърдечен удар. Оказва се, че на Анджелина Джоли всъщност й е станало лошо, защото климатът е много горещ.

Снимките за продукцията, която тя режисира, се провеждат в Австралия. Красавицата почти не хапнала през деня и накрая напрежението си казало думата.

Анджи се е амбицирала още повече след двойната мастектомия, споделят хора от кръга й. Тя искала да се докаже пред света, че отново е същата силна жена, която предизвиква само огромно възхищение. И затова се е превърнала в работохолик. Изглежда Анджелина не желае да се остави на депресията, която я беше сполетяла след операцията.

Дано фактът, че Анджелина се свлече в несвяст на снимачната площадка, да не се окаже по-сериозен, отколкото ни уверяват!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар